Καλωσήρθατε

Θα έρθει η στιγμή που ο μηχανιστικός και ατομικός τρόπος σκέψης θα σβήσει από τους νόες όλων των σοφών ανθρώπων και η δυναμική και η χημεία θα φανερωθούν πίσω από όλα τα φαινόμενα. Όταν αυτό θα συμβεί, η θεϊκότητα της ζωντανής Φύσης θα αποκαλυφθεί ξεκάθαρα στα μάτια μας.

Johann von Goethe, 1812

English
©1998 photo created by P. LaViolette

©1998 photo created by P. LaViolette

Κατά το τέλος της τελευταίας περιόδου της εποχής των παγετώνων, οι αρχαίοι μας πρόγονοι έζησαν μια από τις πιο θανατηφόρες καταστροφές στη διάρκεια της ανθρώπινης ιστορίας. Οι σοφοί εκείνων των χρόνων θεώρησαν τότε αναγκαίο να «κατασκευάσουν» ένα μήνυμα που θα άντεχε στον χρόνο και το οποίο θα γινόταν κατανοητό από τους απογόνους τους. Υιοθετώντας εκλεπτυσμένες κρυπτογραφικές τεχνικές, παρόμοιες με εκείνες των σύγχρονων αστρονόμων στο σχεδιασμό της εξωγήινης επικοινωνίας, δημιούργησαν ένα μήνυμα χρονοκάψουλας που περιέγραφε την ασύλληπτη ουράνια αιτία αυτής της τραγικής καταστροφής, η οποία μας προειδοποιεί ότι θα μπορούσε να επαναληφθεί σε μακροχρόνια διαστήματα και να φθάσει στο κατώφλι της γης, χωρίς ουσιαστικά καμία απολύτως προειδοποίηση.

Αυτό το αρχαίο κρυπτογράφημα αποτυπώνεται σήμερα στον ουράνιο θόλο με τη μορφή των 12 ζωδιακών αστερισμών (Ελληνική, Αιγυπτιακή / Βαβυλωνιακή εκδοχή), ενώ το ενημερωτικό του περιεχόμενο έχει περάσει προφορικά στη γνώση της Αστρολογίας. Υπάρχει επίσης ένα είδος «εσωτερικών κλειδιών» που βοηθούν στην αποκάλυψη του μηνύματός του: η Σφίγγα και τα Ταρώ.

Δεν πρόκειται, βεβαίως, για επιστημονική φαντασία. Η σημαντική αρχαιολογική ανακάλυψη αυτού του αρχαίου κρυπτογραφήματος έγινε αρχικά προς τα τέλη της δεκαετίας του ’70 στο Πανεπιστήμιο του Πόρτλαντ Στέιτ από τον διακεκριμένο επιστήμονα και αστρονόμο συστημάτων Δρ. Paul A. LaViolette.

Διαβαίνοντας την Αστρική Πύλη της Σφίγγας του Νεφελώματος του Ωρίωνα θα έχετε την ευκαιρία να βιώσετε την ίδια συγκίνηση που κι εκείνος ένιωσε αποκρυπτογραφώντας το ζωδιακό κρυπτογράφημα και να επιλύσετε το Αίνιγμα της Σφίγγας. Για τη συναρπαστική αυτή περιπέτεια θα σας δοθούν αρκετές χρήσιμες πληροφορίες.

Επίσης μπορεί να βρει κανείς μια επιτομή των απαραίτητων πληροφοριών για την εργασία στα βιβλία και στα βίντεο του Δρ. Paul LaViolette, Η Γένεση του Κόσμου και Γη Πυρόβλητος.

Check our new pages ahmedxnxx.com, okporn.live, xnxxfr.org, fucktube.live, romeoporno.com available for free NOW!

Comments are closed.