Μία από τις καταπληκτικότερες μελέτες κοσμικών κατακλυσμικών κύκλων που βγήκαν ποτέ στην δημοσιότητα
 Armando Canales, The Critical Review


Έχω συλλέξει 30.000 βιβλία και 20.000 ταινίες πάνω από 40 χρόνια -τώρα σε μια βιβλιοθήκη- και αυτό είναι το πιο σημαντικό βιβλίο που έχω βρει.  
Ότι είπε ένας πωλητής βιβλίων σε φίλο του στο Γκλάστονμπουρι στη Μεγάλη Βρετανία

Βασισμένο σε διδακτορική έρευνα τεσσάρων ετών
και μεταδιδακτορικής έρευνας 10 ετών

Δεκαπέντε ήδη δημοσιευμένες προβλέψεις
επιβεβαιώνονται τώρα από παρατηρήσεις

 Γη Πυρόβλητος:
Η επιβίωση της Ανθρωπότητας κατά την εποχή των παγετώνων.

από τον Paul A. LaViolette

Ενάλιος, Αθήναι 2011, $31 USD (23.5 Ευρο)
Πατήστε εδώ για να δώστε μια παραγγελία

Πατήστε εδώ για τις διορθώσεις στο βιβλίο "Γη Πυρόβλητος" στην Ελληνική μετάφραση

Στα Αγγλικά
: Bear & Co., Rochester, VT, 2005, paperback: 448 pages,
ISBN 1-59143-052-4, $20.00 USD

"Γη Πυρόβλητος" το video και το CDROM είναι επίσης διαθέσιμα.

   Πολλοί αρχαίοι μύθοι από όλο τον κόσμο μιλάνε για ολέθριες καταστροφές από φωτιές και πλημμύρες. Αυτοί οι θρύλοι που συναντώνται παντού είναι τόσο ακραίοι που συνήθως απορρίπτονται ως φανταστικές υπερβολές. Στο Γη Πυρόβλητος, ο Paul LaViolette συνδέει "μύθους" με πρόσφατα επιστημονικά ευρήματα στην αστρονομία, γεωλογία, και αρχαιολογία για να επανακατασκευάσει τις λεπτομέρειες των προϊστορικών παγκόσμιων καταστροφών και να εξηγήσει πώς παρόμοιες τραγωδίες θα μπορούσαν να ξανασυμβούν στο άμεσο μέλλον.

  Υποχρεωμένος από την αποκρυπτογράφηση που έκανε μιας αρχαίας προειδοποίησης κρυμένης στον παραδοσιακό ζωδιακό αστερισμό, ο LaViolette εργάστηκε με πληροφορίες από πολλές επιστημονικές πηγές, συμπεριλαμβανομένων αστρονομικών παρατηρήσεων, μετρήσεων πυρήνα πάγου από τους πόλους και άλλων γεωλογικών δεδομένων για να επιβεβαιώσει ότι ο πυρήνας του Γαλαξία μας εξεράγη απελευθερώνοντας μπαράζ κοσμικών ακτίνων που έφθασαν κοντά στο τέλος του τελευταίου παγετώνα.  Αυτό το μπαράζ προκάλεσε το ηλιακό σύστημα να τυλιχθεί σε ένα πυκνό νεφέλωμα που οδήγησε σε περιόδους επίμονου σκότους, παγερής ψύχρας, σφοδρών ηλιακών καταιγίδων, καυτής ζέστης και πλημμυρών σαν βουνά 

Γη Πυροβλητος -- Η Επιβιοση της Ανθρωποτητας Σε Μια Επικειμενη Κοσμικη Καταστροφη


που έπληξαν την
ανθρωπότητα για πολλές γενιές.  Συνδέοντας τα επιστημονικά του ευρήματα με λεπτομέρειες που διατηρήθηκαν στους αρχαίους μύθους και μνημεία, παρουσιάζει πώς οι πολιτισμοί του παρελθόντος κατέγραψαν ακριβώς τις αιτίες αυτών των κατακλυσμικών γεγονότων, η γνώση της οποίας μπορεί να είναι αποφασιστική για την ανθρωπότητα για να επιβιώσει του επόμενου κύκλου του υπερκύματος. Αυτή η πληροφορία αποκαλύπτει την διάνοια και την εφευρετικότητα των προγόνων μας οι οποίοι, όταν απειλούντο με εξαφάνιση, έβρισκαν τρόπους να μας προειδοποιήσουν ότι ο όλεθρος που τους κατέστρεψε θα μπορούσε να ξαναγυρίσει χωρίς καμία απολύτως προειδοποίηση.
   Το Γη Πυρόβλητος είναι σαγηνευτικά γραμμένο και εικονογραφημένο με 115 φωτογραφίες και διαγράμματα. Παρουσιάζει πώς οι αρχαίοι μύθοι και παραδόσεις έχουν διασώσει ένα ακριβές αρχείο μιας χαμένης εποχής στην ανθρώπινη ιστορία, η γνώση της οποίας μπορεί να είναι κρίσιμη για την μελλοντική μας επιβίωση. Η ιστορία που ξετιλύγεται στο Γη Πυρόβλητος θα είναι κάτι που θα διδάξετε στα παιδιά σας και στα παδιά των παιδιών σας.


Γαλαξιακό τσουνάμι είναι ένα άλλο όνομα για το Γαλαξιακό υπερκύμα. Το όνομα "Γαλαξιακό υπερκύμα" είναι ένας νεολογισμός που πρώτος ο Paul LaViolette χρησιμοποίησε και εμφανίστηκε για πρώτη φορά στη διδακτορική του διατριβή που εκδόθηκε το 1983. 

Πώς να προετοιμαστείτε για το επόμενο υπερκυματικό γεγονός.

Θα φθάσει το επόμενο υπερκύμα το 2012;  Η πιθανότητα ενός υπερκυματικού γεγονότος να συμβεί στο άμεσο μέλλον.

Ο LaViolette ενημέρωσε το Κογκρέσο για το φαινόμενο από το 1984. Γράμμα από τον γερουσιαστή Packwood στο Εθνικό Επιστημονικό Ίδρυμα NSF.

Για να μάθετε για την πιθανή Γαλαξιακή αιτία του τσουνάμι στη Μαλαισία το 2004,
πατήστε εδώ.

Είναι πιθανό το σενάριο της αναστροφής του φλοιού της γης όπως προτάθηκε στην φανταστική περιπέτεια 2012;

Η νουβέλα του David Souers με τίτλο Galactic Tsunami εμπνεύστηκε από το βιβλίο του Paul LaViolette Γη Πυρόβλητος.

 
 
Συνέντευξη στο Project Camelot (Ιούλιος 2009):
Ο Paul LaViolette μιλάει για τα Γαλαξιακά υπερκύματα


Γη Πυρόβλητος

Μία έρευνα για την σχέση μεταξύ των μύθων των καταστροφών του αρχαίου κόσμου και των σύγχρονων επιστημονικών αποδείξεων για ένα γαλαξιακό κύκλο καταστροφών.

  • Παρουσιάζει επιστημονικές αποδείξεις καταστροφών σε όλη τη γη κατά το παρελθόν και τις γαλαξιακές υπερκυματικές τους καταγωγές.

  • Αποκρυπτογραφεί το αρχαίο μήνυμα που ήταν κρυμένο στους ζωδιακούς αστερισμούς και τους συμβολισμούς της Σφίγγας.

  • Εξηγεί την μνημειώδη σπουδαιότητα του αστερισμού του Ορίωνα, τις Πλειαδικές ιεροτελεστίες και τις Μινωϊκές τελετές γνωστές ως ταυροκαθάψια.

  • Συλλέγει μύθους και θρύλους από όλο τον κόσμο που έχουν σχέση με την παρουσία ενός παρελθοντικού κατακλυσμού.

  • Περιγράφει τί προκάλεσε τα μαμούθ να πεθάνουν ξαφνικά και να παγώσουν στην Ανταρκτική και τί προκάλεσε την εξαφάνιση των θηλαστικών της εποχής των παγετώνων.

  • Αποκρυπτογραφεί τον παραδοσιακό Γαλαξιακό αστερισμό των Ινδιάνων της Βορείου Αμερικής Μπαρασάνα.

  • Εξηγεί τί πραγματικά προσπαθεί να αποδόσει η αλληγορική ιστορία του Πλάτωνα για την Ατλαντίδα και την Πλημμύρα.

  • Κάνει ανασκόπηση των αποδείξεων που θάφτηκαν βαθιά στο αρχείο πάγου των πόλων της Γης και από τη Σελήνη και τον Αρη που αποδυκνείουν ότι η σφοδρή κοσμική επίθεση συνέβει.

  • Περιγράφει πώς οι εκρήξεις του πυρήνα του Γαλαξία μας δημιουργούν μία μελλοντική απειλή για την ανθρωπότητα.
Galactic Astrology, της Kathie Garcia --- Παρουσίαση του Γη Πυρόβλητος

 

Επιδοκιμασία για το Γη Πυρόβλητος


Laura Lee, The Laura Lee Show

     
Στο τελευταίο του βιβλίο ο Paul LaViolette ανακαλύπτει συναρπαστικές αποδείξεις επιστημονικών καινοτομιών μιας προκατακλυσμικής κουλτούρας που συναντήθηκε με έναν πρόωρο θάνατο. Σελίδα με σελίδα, κεφάλαιο με κεφάλαιο μας παίρνει μέσα από μια επιδέξια ανάλυση των αρχαίων μύθων, θρύλων και παραδόσεων για να ανακαλύψουμε την απίθανη χαμένη ιστορία της γενιάς μας. Οδηγούμαστε να ανακαλύψουμε την ιδιοφυϊα και εφευρετικότητα ανθρώπων, που ενώ ήρθαν αντιμέτωποι με την εξαφάνιση, βρήκαν τρόπους να επικοινωνήσουν μέσα στις χιλιετηρίδες για να μας προειδοποιήσουν ότι ο όλεθρος που κατέστρεψε την ράτσα τους μπορεί να ξανασυμβεί.

 


Andrew Rothovius, Fate magazine

     
Αυτό το βιβλίο είναι μία καλά τεκμηριωμένη και πειστική παραλλαγή των πρόσφατων δημοφιλών θεμάτων καταστροφών της Γης που προκαλούνται από κομήτες και συγκρούσεις μετεωριτών. Ο LaViolette προτείνει ότι η Γη είναι και αυτή υποκείμενη, κατά χρονικά διαστήματα χιλιάδων ετών, στα αποτελέσματα ψυχρών νεφών κοσμικής σκόνης και ξαφνικών κυμάτων καταστροφικής ζέστης από τον Ήλιο, που προκαλούνται από επαναεμφανιζόμενες τρομακτικές καταστροφές στο κέντρο του Γαλαξία μας. . . Αυτό είναι ένα βιβλίο που συναρπάζει αλλά και φοβίζει. -- [συνέχεια στην επόμενη σελίδα]

 


Armando Canales, The Critical Review

     Καθώς ο κόσμος μας πλησιάζει το έτος 2000, υπάρχει ένα αυξημένο ενδιαφέρον για τις καταστροφές, τις προφητείες, και τους πολιτισμούς του παρελθόντος καθώς και για τις αλλαγές της γης.
     Σε αυτό το συναρπαστικό έργο, ο Paul LaViolette φέρνει θρύλους από το παρελθόν, μύθους και προφητείες και όλα αυτά τα παντρεύει με νέα φυσική και με την μοναδική του μετάφραση των αστρονομικών σωμάτων και των αστρολογικών συμβόλων. Επίσης, εξερευνεί αρχαία κείμενα και δομές καθώς και παλαιότερες καταστροφές για να καταλάβει τους κοσμικούς κύκλους.
     Χτίζει μία πειστική υπόθεση για τη περίπλοκη θεωρία του. Μεταφράζοντας τους αστερισμούς και τα αστρολογικά σύμβολα στο φως της νέας του φυσικής [καθώς και αποκρυφισμό] περιγράφει μία "αιθερική" φυσική. Το σκεπτικό του είναι περίπλοκο και δεν μπορώ να πω εάν είναι σωστός ή όχι στην ερμηνεία του.
      Αυτό το έργο μπορεί να κάνει τον LaViolette το νέο Velikovsky. Ο συγγραφέας παρουσίαζει μία από τις πιο καταπληκτικές σπουδές κοσμικών κατακλυσμικών κύκλων που έχουν γραφτεί ποτέ. Η θεωρία του εξηγεί και ενοποιεί διαφορετικούς τύπους καταστροφών όπως κατακλυσμούς και/ή μεγάλες παραλλαγές στην θερμοκρασία. Χρησιμοποιώντας αρχαίους θρύλους και παρατηρήσεις ενδυναμώνει την υπόθεσή του για έναν κυκλικό κόσμο. Στο παρελθόν, οι άνθρωποι άρχισαν να καταλαβαίνουν την συμπεριφορά του γαλαξιακού κέντρου καθώς και άλλων επιρροών. Τα αρχεία από το παρελθόν καταγράφουν μία φάση δραστηριότητας που θα ξαναγυρίσει καθώς το σύμπαν προσπαθεί να ισορροπήσει. Έτσι, εξηγεί τις θερμικές υπερβολές που βρίσκονται στην φύση και οι οποίες φαίνεται ότι πάντα αγωνίζονται να ισορροπήσουν. Η σύγχρονη επιστήμη έχει χάσει αυτό το φανερό γεγονός και κολυμπάει τυφλά στον ομοιομορφισμό, μη βλέποντας τα επερχόμενα παλιρροιακά κύματα της αλλαγής.
      Η μελέτη του LaViolette είναι πανέξυπνη και διαποτισμένη από έρευνα και μελέτη πολλαπλών επιστημονικών κλάδων. Οι θεωρίες του αξίζουν σοβαρή ανάλυση από την επιστημονική κοινότητα. Ο συγγραφέας προσφέρει ένα αρκετά μεγάλο υλικό για περαιτέρω μελέτη. Ο ερασιτέχνης [μη-επιστήμονας] θα θελήσει να ακολουθήσει και να διαβάσει τις πηγές που παραπέμπουν οι σημειώσεις του.
      Αυτό το έργο είναι και επίκαιρο και σημαντικό. Επηδεί η ευημερία της ανθρωπότητας βρίσκεται σε κίνδυνο! Το ΓΗ ΠΥΡΟΒΛΗΤΟΣ είναι μία ανεκτίμητη προσθήκη στην βιβλιογραφία της κοσμολογίας και των αλλαγών της γης. Έξοχο ανάγνωσμα!Gerry Zeitlin, Appendix I: Human/ET Contact in Ancient Times (Openseti.org)

Η κοσμολογία του Dr. Paul LaViolette υποκβαντική κινητική (subquantum kinetics) (ένα επαναστατικό μοντέλο φυσικής) συγκλίνει με τα σύμβολα της αστρολογίας, του ταρό και των παραδόσεων πολλών αρχαίων συστημάτων μύθων στα καταπληκτικά του έργα Η Γένεση του Κόσμου: Η Αρχαία Επιστήμη της Συνεχούς Δημιουργίας (2004), Γη Πυρόβλητος (1997) και άλλα βιβλία που έχουν αναφερθεί σε αυτό τον δικτυακό τόπο.  Η διατριβή του LaViolette είναι αρκετά μεγάλη για να αποδοθεί από οποιοδήποτε από τα βιβλία του. Κάθε ένα αναπτύσει ένα μέρος και ανασκοπεί τα άλλα συμπλεκόμενα μέρη ...

. . . Η εργασία του LaViolette σκιαγραφεί επιτυχώς πάνω σε μία εκπληκτική παράταξη επιστημών -υψηλής ενέργειας φυσική, γαλαξιακή και εξωγαλαξιακή αστρονομία, γεωφυσική, γεωχημία, κλιματολογία, παγετωνολογία, παλαιοοντολογία, αρχαιολογία και μυθολογία- και το κάνει με τέτοια μαεστρία που κάποιος αναρωτιέται τί το έχει κρατήσει στο περιθώριο για τόσο καιρό.  Δεν συμβαίνει από έλλειψη πολυμάθειας και σχολαστικής αντιμετώπισης των δεδομένων.  Η μόνη απάντηση που μπορεί να δοθεί είναι ότι έχει προσβάλει τους κυρίαρχους του κάθε τομέα αποκαλύπτοντας τις παραλείψεις τους, τον παραλογισμό τους και την άρνησή τους να αντιμετωπίσουν τα άλητα προβλήματά τους.  Αποφεύγοντας τις παγίδες και βασιζόμενος στις καλύτερες πληροφορίες που είναι διαθέσιμες σε κάθε ειδικότητα, ο LaViolette έχει οικοδομήσει μία άποψη ενός νέου κόσμου -έναν που είναι φορτισμένος με νόημα ακόμα και πιεστικότητα για μας και την εποχή μας.

Για μια ολοκληρωμένη κριτική πατήστε εδώ: Openseti.org commentary

 


Περισσότερες κριτικές του Γη Πυρόβλητος
 
Συνέντευξη στο Radio Orbit με τον Mike Hagen
30 Ιανουαρίου, 2006

 

 

Αυτά τα χαντάκια δείχνουν αποδείξεις ενός πρόσφατου βαθμιαίου λειώματος του Αρειανού μόνιμα παγωμένου εδάφους.   Το Γη Πυρόβλητος περιγράφει πως οι κατακλυσμικές πλημμύρες που κάποτε ξεχύνονταν κατά μήκος της επιφάνειας του Αρη προκλήθηκαν από το απότομο λειώσιμο του μόνιμου πάγου κατά την θρυλική μεγάλη πυρκαγιά.

Κριτική του Γη Πυρόβλητος από τον John Bloomer

Ζει το μεγαλύτερο μέρος της ανθρωπότητας σε Δανεικό Χρόνο;

Πίνακας περιεχομένων του Γη Πυρόβλητος

 Το χειρόγραφο Voynich αποκρυπτογραφήθηκε

 Αλλα βιβλία για τα Γαλαξιακά υπερκύματα:

Journey into Forever  της Kiara Windrider
The Galactic Centre and the Great Waves  της Susan Seymour
Monument to the End of Time  των Weidner and Bridges


Οι Αριανές καταιγίδες μπορεί να είναι πρόσφατες.
Νερό έχει ξεπηδήσει από ρωγμές στον Αρη σχετικά πρόσφατα, λέει μία ομάδα ερευνητών από το Πανεπιστήμιο της Αριζόνα και τη NASA. Οι επιστήμονες είναι από καιρό γνώστες προφανών εκροών καναλιών στον Αρη, απόδειξη αρχαίων πλημμυρών γύρω στα 2 εκατομμύρια χρόνια πριν. Αλλά οι νέες φωτογραφίες που πάρθηκαν από την κάμερα του Mars Orbiter πάνω στον Mars Global Surveyor (MGS) δείχνουν επιφάνειες πάνω από έδαφος σε σχήμα σταγόνας, γεωλογική απόδειξη καταστροφικών πλημμυρών πριν από 10 εκατομμύρια χρόνια, ισχυρίζεται η ομάδα του Πανεπιστημίου της Αριζόνα/NASA.   NASA website, 2002-02-22

Οι αποδείξεις που παρουσιάζονται στο Γη Πυρόβλητος , υποδεικνύουν ότι αυτά και άλλα Αρειανά πλημμυρικά κανάλια μπορεί να είναι ακόμα νεώτερα, να χρονολογούνται κατά το τέλος του τελευταίου παγετώνα. 
 Αλλα βιβλία από τον Paul LaViolette:
 Ο Διάλογος του Γαλαξία: Ένα Εξωγήινο Μήνυμα για Μας;
 Η Γένεση του Κόσμου: Η Αρχαία Επιστήμη της Συνεχούς Δημιουργίας
 Υποκβαντική Κινητική: Η Προσέγγιση των Συστημάτων στην Φυσική και την Κοσμολογία

 Επίσης:
Τα Μυστικά της Αντιβαρυτικής Προώθησης:
Τέσλα, ΑΤΙΑ, και Απόρρητες Τεχνολογίες Αεροναυπηγικής και ΔιαστήματοςEmail to: [Εκδόσεις Starlane] [Το Ίδρυμα Starburst] [Paul LaViolette]
[HOME]  [Εξωγήινη Επικοινωνία]  [Φυσική / Υποκβαντική Κινητική]

[Γαλαξιακές Εκρήξεις Πυρήνα]  [Ο Γρίφος της Σφίγγας]  [Αρχαίος Κατακλυσμός]

[B-2 Bomber] [Δημιουργική Διαδικασία Σκέψης]  [Ίδρυμα Starburst]  [Συνδέσεις]